La Fundació SALAS i l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres han signat, a data de 16 de juny, la cessió del dret de superfície per als pròxims 75 anys per a promoure dues noves promocions en el municipi. 

Els Ametllers i Can Rivière, que sumaran un total de 51 habitatges de lloguer social a preus assequibles, s’impulsen amb objectiu de facilitar l’accés a l’habitatge a la població del territori. 

Els Ametllers comptarà amb 43 habitatges, mentre que Can Rivière, per part seva, disposarà de 8 pisos. Totes dues promocions seran gestionades per la Fundació Família i Benestar Social (FIBS). 

Per a formalitzar el projecte, José Miguel Deus, secretari de la Fundació SALAS, Josep Maria Puig-Puigdomènech, president de la FIBS, i l’alcalde en funcions de Sant Andreu de Llavaneres, Nani Mora, han signat la cessió del dret de superfície per als pròxims 75 anys. 

A més de les dues promocions esmentades, està previst que la Fundació SALAS promogui una tercera a Sant Andreu de Llavaneres: el Balís, que està previst que compti amb 24 habitatges de lloguer social.