Dilluns 3 de juliol ha començat el procés informatiu per a optar a viure a un dels 130 habitatges de lloguer amb protecció oficial d’Edifici Atrium. La promoció, promoguda per la Fundació SALAS en col·laboració amb l’Ajuntament de Martorell, té com a objectiu facilitar l’accés a l’habitatge a la població del municipi.

Tenen prioritat d’accés als lloguers els veïns i veïnes de Martorell d’entre 18 i 40 anys, així com les famílies amb menors d’edat, o les famílies amb un membre de la unitat familiar amb discapacitat, entre altres col·lectius.

Els interessats han de complir un conjunt de requisits. D’una banda, han d’acreditar un empadronament a Martorell d’un mínim de 3 anys, continu o discontinu, en els darrers 10 anys. D’altra banda, han d’acreditar, també, uns ingressos que s’incloguin dins del barem establert a les bases de la convocatòria i a la normativa vigent.

A partir d’ara, i fins al 3 de setembre de 2023, les persones interessades poden tramitar la seva inscripció al Registre de Sol·licitants d’Habitatge amb Protecció Oficial de forma telemàtica a través del web www.martorell.cat/lasinia. O, bé, poden demanar cita prèvia per registrar-se de manera presencial, fins a l’1 de setembre de 2023, a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament (plaça de la Vila, 46) de dilluns a divendres en horari de 9 h a 15 h.

Està previst que el sorteig públic dels 130 habitatges se celebri el pròxim dissabte 7 d’octubre de 2023 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Martorell. Tot i que també es transmetrà a través del web https://martorelldigital.cat/.

Edifici Atrium: 130 habitatges de lloguer social amb protecció oficial

Edifici Atrium és una gran promoció de 130 habitatges de lloguer social amb protecció oficial amb preus assequibles per a la població. Es tracta de pisos d’1 a 4 dormitoris, tots ells amb terrassa, balcó o pati, a més de plaça d’aparcament i traster al mateix edifici.

Edifici Atrium disposa, a més, de la màxima qualificació energètica: l’AA, gràcies a instal·lacions que incorpora com l’aerotèrmia per a la producció d’aigua calenta sanitària i climatització i les plaques solars fotovoltaiques. Els habitatges destaquen, també, per ser passants, fet que afavoreix la ventilació i el confort, així com per comptar amb aïllaments d’elevada qualitat.