Promoció d’obra nova de 62 habitatges de lloguer amb HPO a Sitges

Terral és una promoció situada a Sitges; als carrers Felip Font i Falp i Acàcies. Es tracta d’una zona de nou desenvolupament urbanístic al municipi situada entre les urbanitzacions de La Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda.

La promoció Terral la conformen 4 edificis de planta baixa més tres pisos. Són 62 habitatges de 2 i 3 dormitoris amb superfícies útils que van dels 57 als 83 m², tots ells amb grans terrasses de fins a 14 m². De fet, en el cas de les plantes baixes, aquestes compten amb uns patis de fins a 211 m².

Tots els habitatges disposen de pàrquing i traster de 8 m² útils en el mateix edifici.

Es tracta d’una promoció promoguda per la Fundació SALAS en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges.

QUALIFICACIÓ ENERGÈTICA (AA)

L’edifici, en si, compta amb la màxima qualificació energètica, la AA, atorgada pel Institut Català de l’Energia (ICAEN). Per això, Terral disposa de: un sistema d’aerotèrmia per a la producció d’aigua calenta sanitària; plaques solars fotovoltaiques; un sistema d’aprofitament d’aigües pluvials per al reg; aïllament tèrmic d’elevada qualitat; i ventilació creuada en els habitatges.

Un projecte finançat pels Next Generation i Triodos Bank

Terral és un projecte finançat per la Unió Europea a través dels Fons Europeus de recuperació Next Generation.

Alhora, Terral ha comptat amb el finançament de la banca ètica Triodos Bank, entitat que treballa per a aconseguir un canvi social, ambiental i cultural positiu.