Marinada és una promoció situada a Sitges; als carrers Mestre Manuel Torrens, 15 i Abadessa Mª Dalmau. Es tracta d’una zona de nou desenvolupament urbanístic al municipi, situada entre les urbanitzacions de La Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda.

La promoció Marinada la conformen 3 edificis de planta baixa més tres pisos i compta amb una zona comunitària. Són 43 habitatges de 2 i 3 dormitoris i tots ells amb grans terrasses que tenen superfícies dels 12 als 100 m2.De fet, en el cas de les plantes baixes compten amb uns patis de fins a 180 m2.

Tots els habitatges compten amb pàrquing i traster. Aquests elements suposen un valor afegit a l’habitatge perquè en el cas dels trasters, permeten emmagatzemar aquells estris d’ús puntual, alliberant així espai a l’interior del pis.

Marinada disposa de diferents sistemes d’estalvi d’energia que minimitzen les necessitats energètiques dels habitatges i, gràcies als quals, té una certificació energètica AA+. Entre aquests, l’edifci destaca per disposar de: un sistema d’aerotèrmia per a la producció d’aigua calenta sanitària; plaques solars fotovoltàiques; un sistema d’aprofitament d’aigües pluvials per al reg; aïllament tèrmic d’elevada qualitat i ventilació creuada als habitatges.

Es tracta d’un projecte promogut per la Fundació Salas en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges.