Promoció d’obra nova de 43 habitatges de lloguer amb HPO a Sitges

Marinada és una promoció situada a Sitges; als carrers Mestre Manuel Torrens, 15 i Abadessa Mª Dalmau. Es tracta d’una zona de nou desenvolupament urbanístic al municipi, situada entre les urbanitzacions de La Plana, Santa Bàrbara i Vallpineda.

La promoció Marinada la conformen 3 edificis de planta baixa més tres pisos i compta amb una zona comunitària. Són 43 habitatges de 2 i 3 dormitoris i tots ells amb grans terrasses que tenen superfícies dels 12 als 100 m2.De fet, en el cas de les plantes baixes compten amb uns patis de fins a 180 m2.

Tots els habitatges compten amb pàrquing i traster. Aquests elements suposen un valor afegit a l’habitatge perquè en el cas dels trasters, permeten emmagatzemar aquells estris d’ús puntual, alliberant així espai a l’interior del pis.

Es tracta d’un projecte promogut per la Fundació Salas en col·laboració amb l’Ajuntament de Sitges.

QUALIFICACIÓ ENERGÈTICA (AA)

Marinada disposa de diferents sistemes d’estalvi d’energia que minimitzen les necessitats energètiques dels habitatges i, gràcies als quals, té una certificació energètica AA. Entre aquests, l’edifci destaca per disposar de: un sistema d’aerotèrmia per a la producció d’aigua calenta sanitària; plaques solars fotovoltàiques; un sistema d’aprofitament d’aigües pluvials per al reg; aïllament tèrmic d’elevada qualitat i ventilació creuada als habitatges.

Un projecte finançat per Triodos Bank

Marinada és una promoció que ha comptat amb el finançament de la banca ètica Triodos Bank, entitat que treballa per a aconseguir un canvi social, ambiental i cultural positiu.