Promoció d’obra nova de 43 habitatges de lloguer amb HPO a Sant Andreu de Llavaneres

Situada a Sant Andreu de Llavaneres, Els Ametllers és una promoció de 43 habitatges amb protecció oficial (HPO) de lloguer.

L’edifici compta amb una planta baixa, més quatre alçades, amb habitatges d’1, 2 i 3 dormitoris d’entre 36 i 72 m² de superfície útil interior. Els baixos i els àtics disposen de patis exteriors a partir de 30 m², i la resta d’habitatges gaudeixen de terrasses d’uns 5 m² aproximadament.

Els Ametllers disposa també de zones comunitàries enjardinades a més d’un espai comú per aparcar les bicicletes.

Tots els habitatges tenen, al mateix edifici, pàrquing i traster.

Es tracta de una promoció promoguda per la Fundació SALAS en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

QUALIFICACIÓ ENERGÈTICA (AA)

 Els Ametllers disposarà d’una qualificació energètica AA per consum energètic i per emissions CO2.

La promoció comptarà amb la instal·lació d’un sistema d’aerotèrmia individual per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària i Climatització (aire fred i calent), que s’alimentarà gràcies a les plaques solars fotovoltaiques ubicades a l’edifici.

A més, també comptarà amb un sistema de reaprofitament de les aigües pluvials i grises que garantirà el proveïment d’aigua corrent en qualsevol moment del dia, en casos en els quals la sequera obligui a prendre mesures restrictives en la xarxa pública.

Un projecte finançat pels Next Generation

Els Ametllers és un projecte finançat per la Unió Europea a través dels Fons Europeus de recuperació Next Generation.