Promoció d’obra nova de 28 habitatges de lloguer amb HPO a Olesa de Montserrat

Edifici Indústria és una promoció de 28 habitatges amb protecció oficial (HPO) d’obra nova en règim de lloguer a Olesa de Montserrat.

L’edifici, de planta baixa més tres plantes pis, compta amb habitatges d’1 o 2 dormitoris i amb unes superfícies útils computables d’entre 41,49 m2 i 61,23m2.

A més, la promoció compta amb un espai comunitari d’ús per als residents i 21 places d’aparcament disponibles en superfície.

Es tracta d’un projecte que es construirà mitjançant un sistema d’industrialització, el qual afavoreix la disminució de residus durant el procés de construcció, millora el resultat dels acabats i permet reduir els temps de construcció.

Edifici Indústria és un projecte possible gràcies a una concessió administrativa realitzada per l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat a la UTE formada per Fundació SALAS, ConstruHabit i Rodes Habitat que es comprometen a promoure, construir i gestionar els futurs habitatges de lloguer de l’Edifici indústria.

A més, Edifici Indústria té concedida una subvenció dels Fons Next Generation amb la que es podran afrontar part de les obres.

QUALIFICACIÓ ENERGÈTICA (AA)

Edifici Indústria disposa de sistemes d’eficiència energètica gràcies als quals la promoció obté la màxima qualificació energètica (AA) atorgada per l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN).

La promoció comptarà amb la instal·lació d’un sistema d’aerotèrmia per a la producció d’Aigua Calenta Sanitària (ACS) i climatització (aire fred i calent). A més,  s’utilitzaran plaques solars fotovoltaiques situades a la coberta de l’edifici, per tal de millorar l’eficiència energètica i reduir el consum d’electricitat i les emissions de CO2.

Un projecte finançat pels Next Generation

Edifici Indústria és un projecte finançat per la Unió Europea a través dels Fons Europeus de recuperació Next Generation.