Promoció d’obra nova de 130 habitatges de venda amb HPO a Martorell

Edifici Àgora són 130 habitatges amb protecció oficial situats al barri de nou desenvolupament urbanístic de La Sínia, a Martorel.

L’edifici compta amb habitatges d’1, 2, 3 i 4 dormitoris i 5 pisos adaptats, gairebé tots amb terrassa, pati o solàrium. A més, pràcticament la totalitat dels habitatges tenen ventilació creuada i espais passants, amb zones de dia que gaudeixen de bona orientació i sol en algun moment del dia. A més, la promoció consta d’un edifici en forma rectangular amb una gran plaça privada al centre.

La promoció és a quatre vents, on les façanes donen: a l’oest, amb el carrer Barons de Castellvell; al sud, al nou carrer anomenat Carrer B; i a l’est, a una zona de vianants. La quarta façana, orientada a nord, s’obre a un espai enjardinat, no rodat, amb vistes a les muntanyes de Montserrat.  

Tots els habitatges es comercialitzen amb plaça d’aparcament i traster.

Edifici Àgora és un projecte promogut per la Fundació SALAS amb el suport de l’Ajuntament de Martorell.

QUALIFICACIÓ ENERGÈTICA (AA)

Edifici Àgora compta amb la màxima qualificació energètica: l’AA, gràcies als sistemes d’eficiència energètica que incorpora, com és el cas de les plaques solars fotovoltaiques ubicades a la promoció. 

Un projecte finançat per Triodos Bank

Edifici Àgora és una promoció que ha comptat amb el finançament de la banca ètica Triodos Bank, entitat que treballa per a aconseguir un canvi social, ambiental i cultural positiu.