La promoció Ponent se situa en el barri de la Serra de Can Riera, concretament en el Camí de la Serra de Ponent, 15-17-19.

Distribuïda en dos edificis, Ponent compta amb un total de 52 habitatges de 1, 2 o 3 dormitoris. Els habitatges d’1 i 2 dormitoris disposen d’1 bany i els de 3 dormitoris de dos.

Tots els pisos compten amb espais exteriors: grans patis en el cas dels habitatges en planta baixa i terrasses en la resta dels habitatges.

La promoció també compta amb un pàrquing amb 52 places d’aparcament: una per a cada habitatge. A més, disposa d’una zona comunitària amb espais verds i aparcaments per a bicicletes.

Ponent és una promoció construïda amb un sistema industrialitzat i que compta amb la qualificació energètica AA, la màxima atorgada per l’Institut Català d’Energia de la Generalitat de Catalunya (ICAEN).

Una qualificació obtinguda per comptar amb aerotèrmia comunitària, plaques solars fotovoltaiques i un sistema de reaprofitament de les aigües pluvials, entre altres instal·lacions d’eficiència energètica.

Ponent serà una promoció gestionada per la Fundació Nou Lloc.