El nom Atalanta agafa com a fil conductor el tema de la naturalesa. Més concretament, s’inspira en les espècies presents al Jardí de Papallones que es troba en el conegut Canal de la Infanta de Cornellà de Llobregat, on es troba la promoció.

En quant al seu logotip, s’ha optat per utilitzar una trama que segueix amb el leitmotiv de les papallones, simbolitzant principalment les seves ales. A més, com a símbol de la localitat, s’ha triat la corneta, present també en l’escut de Cornellà de Llobregat, ho que pretén establir un vincle amb la ciutat i els seus habitants.

Atès que la promoció serà promoguda per la Fundació SALAS, i després gestionarà el lloguer Fundació Nou Lloc, els colors corporatius de les dues fundacions són presents en els logotips. Per a aquest, també s’ha emprat el blau del Museu de les Aigües de la ciutat. Aquest és rellevant a Cornellà de Llobregat perquè no sols és un museu al voltant de l’aigua, sinó que a més se situa en el mateix edifici de la Central de Cornellà que encara avui dia proveeix a l’àrea metropolitana de Barcelona.

Per més informació:

Fundació SALAS: 93 745 73 01 · agora@fundaciosalas.org